Nytt staket i Torslanda

Nytt staket i Torslanda

Hallå där!

Nu kör vi ett nytt blogginlägg igen! Jag tänkte berätta lite om senaste månadens renoveringsarbeten som har pågått hemma hos mig i Torslanda. Göteborgs Bygg Och Fasad jobbar gör renoveringsarbeten och byggprojekt, vilket var exakt det jag var ute efter. För några år sedan var de här för att bygga min altan och gjorde ett kanonjobb, så det var ett givet val att kontakta dem igen. Den här gången var det två stora projekt som jag behövde hjälp med. Vi bor i ett familjeområde i Torslanda med trevliga grannar runtomkring oss som vi vid vissa tillfällen umgås med, men problemet är att vi har väldigt mycket insyn från gatan till vårat hus. Man kan alltså stå på gatan och se vår altan, badtunna och även se rakt in i vardagsrummet. Så min plan var att bygga ett staket runt badtunnan och altanen som till stor del begränsar insynen till vardagsrummet.

Det här hade jag givetvis kunnat göra själv men tanken av att ställa sig ute i flera timmar om dagen och bygga staket var inte lockande, då kändes det bättre att låta proffsen ta hand om detta. Så efter några veckor så fick jag ett staket som matchade i design med huset och som gav oss lite mer integritet. Mest nöjd är jag med resultat av badtunnan, där vi fick ett staket som gav oss möjligheten att både sänka eller höja om vi ville. Jag vet inte riktigt hur de bar sig åt för att lösa det men jag är tacksam för den möjligheten. Nu får det vara nog med renoveringsarbeten i Torslanda, åtminstone på några år. Men vem vet snart kanske jag vill ha ett garage eller en friggebod och då vet jag precis vart jag ska vända mig. Framåt kvällen tänkte jag publicera lite bilder så att ni kan få se min nya uteplats. Vi hörs då!  


Kommentarer är stängda.