Minskad stress genom massage

Minskad stress genom massage

God eftermiddag, god eftermiddag. Jag slängde ur mig en fråga här på bloggen strax före jul, det var nämligen så att jag kände mig stressad och funderade över om jag möjligtvis inte skulle kunna bli hjälpt genom massage. Jag bad om något tips på företag dit man kan vända sig för massage i Västervik med omnejd, och jag blev då rekommenderad av ett par läsare att kontakta Mia’s massage och friskvård. Jag vill tacka för tipset, jag har nu hunnit med att gå till Mia’s massage och friskvård några gånger och jag tycker att det har varit underbart att få dessa behandlingar i massage. Om det är någon nytillkommen läsare som inte var med på bloggen då före jul då jag bad om tips på företag inom massage i Västervik, så tänkte jag så här, nu när det gått ett tag att det inte är fel att skriva ett inlägg om det här, för är det något jag vill slå ett slag för så är det massage. Oavsett var du bor i landet så tycker jag att du ska gå på massage. Bor du här i Västervik med omnejd så är Mia’s massage och friskvård ett företag som jag varmt kan rekommendera. Det som är så bra med det här företaget är att det går att få hjälp oavsett om man har ont, eller om man vill få en stunds avkoppling. Det finns alltså både massage som är behandlande och massage i avstressande syfte. För egen del så valde jag att få svensk klassisk massage och det märktes att hon som ger denna massage är kunnig i det hon gör, men så har hon också arbetat länge inom det här området. Jag är 100 procent nöjd med denna massage i Västervik. 


Kommentarer är stängda.