Mina 3D-ögonbryn är grymt snygga

Mina 3D-ögonbryn är grymt snygga

Hej och varmt välkommen till mig igen. Jag hoppas att det är bra med er alla och att ni inte stressar ihjäl er med bara ett par veckor kvar till jul. Jag har för en gångs skull gett mig själv en gåva. Något som jag länge önskat mig var vackrare ögonbryn och jag har nu fått de ögonbryn jag velat ha. Jag har gått till en salong som heter Aktiv Paus därför att de erbjuder kosmetisk tatuering här i Norrköping och jag bor här i denna stad. 

Man kan säga att det här var en julklapp till mig själv, och jag är bara så nöjd med resultatet så jag måste skriva ett inlägg och dela med mig till er om den här salongen, för jag vet att det är många som har samma problem som jag hade med tunna och färglösa ögonbryn. Uppriktigt sagt är det inget vidare roligt att dag ut och dito in stå framför spegeln när man är som tröttast på morgonen och måla ögonbrynen. Nu har jag ett par vackra ögonbryn som ramar in ansiktet och det är nästan lite magi över det hela, för helt plötsligt tycker jag själv i alla fall att jag ser yngre ut än vad jag är. Är ni i Norrköping intresserade utav kosmetisk tatuering så kommer ni få bra hjälp med professionella resultat när ni går till Aktiv Paus. Kosmetisk tatuering är en bra metod för er som vill få 3D-ögonbryn men det fungerar bra även för den som vill fylla i läpplinjen. Ska man göra en kosmetisk tatuering i Norrköping ska man vända sig till någon med både erfarenhet och rätt utbildning och det var därför jag gick till Aktiv Paus, och dit rekommenderar jag er att gå om ni är intresserade av detta.  


Kommentarer är stängda.