Medicinsk fotvård i Kristianstad

Medicinsk fotvård i Kristianstad

Hallå i stugorna!

Vill ni ha ett väldigt skönt tips som också är bra för hälsan? Det är klart ni vill! Medicinsk fotvård vänner, där har ni något och sätta upp på listan över saker som ni ska prova på. Det var definitivt inte på min lista men min sambo tyckte inte riktigt om hur mina fötter såg ut och hon sa att om jag inte gör något åt det snart så kommer jag få nageltrång. Ni som har haft nageltrång vet av smärtan och känslan så fort man sätter på sig ett par skor. På toppen av all smärta så ska man också behöva gå till doktorn för att få en bedövningsspruta och sen operera bort besväret. Jag som går runt i skor ungefär 12 timmar om dagen och dessutom är rädd för sprutor vill väldigt gärna undvika nageltrång. Nu tror jag inte att det är någon som vill ha det men det finns nog många som likt mig inte tar hand om sina fötter. Hur som helst beslutade jag mig för att prova på det här med medicinsk fotvård och det var faktiskt en positiv överraskning som jag fick. Jag åkte ner till Kristianstad och gick in på salong och förklarade hur det låg till. Det var faktiskt i grevens tid som jag gick dit, några veckor senare hade jag antagligen haft nageltrång. Nu mår mina fötter bättre än någonsin och jag tror att det kan bli några besök där under ett år, medicinsk fotvård är ett betydligt bättre alternativ än att gå till doktorn. Jag slipper ha ont i fötterna och jag behöver inte oroa mig för att behöva ta någon spruta, jag kan inte se någon bättre lösning. Det är skulle möjligtvis vara att ta hand om fötterna själv, men då föredrar jag nog medicinsk fotvård istället.  


Kommentarer är stängda.