Linderoths Cykel AB

Linderoths Cykel AB

Morsning på er och varmt välkommen hit till bloggen där jag delar med mig om sådant jag tycker det är bra att ni får reda på. Jag hoppas att ni haft en bra dag så här långt och att ni inte stressar för mycket på jobbet. Jag ska skriva ett rekommendationsinlägg som kommer att handla om var ni i Falköping kan köpa er en cykel, och det beror på att några av er har sagt att ni behöver börja röra på er och att det kanske vore bra att börja cykla. Som ni vet vid det här laget hade jag ju en trivselvikt efter semestern och översta knappen i byxorna gick inte längre att knäppa. Jag hade ett problem, och lösningen på problemet vara att köpa en ny tioväxlad cykel och jag letade då efter någon butik som vänder sig till alla som vill köpa en cykel i Falköping med omnejd och jag fann då Linderoths Cykel AB. Jag hade inte cyklat på flera år och insåg att det var dags att ta fram cykeln. Problemet var bara att jag inte hade någon cykel att ta fram från cykelrummet nere i källaren, för den hade blivit stulen upptäckte jag, och det var läge att köpa en ny. Hos Linderoths Cykel AB fanns det många kvalitetscyklar att välja på och de säljer även tillbehör och så har de en verkstad. Med deras hjälp valde jag en cykel för mina behov, och jag cyklar fram och tillbaka till jobbet och har så gjort i fem månader. Resultatet är både bättre kondition och så har jag gått ner 13 kilo i vikt. Alla borde cykla mer för det är nämligen väldigt hälsobefrämjande. 


Kommentarer är stängda.