Lättare att få sålt bilen efter en rekond

Lättare att få sålt bilen efter en rekond

Vem skulle kunna hjälpa mig med en rekond i Lindesberg med omnejd var den stora frågan när jag bestämde mig för att sälja bilen. En bil som är välvårdad och snygg är förstås mer intressant än en som inte är det. Jag fick snart klart för mig att det finns ett företag som heter CW Auto Detailing, och det är ett företag som tydligen en och annan på min arbetsplats hade vänt sig till, för när vi snackade i fikarummet om min kommande försäljning av bilen sa de åt mig att åka dit för då skulle jag få en bil som är tipp-topp. 

Sagt och gjort, jag lämnade bilen och fick hämta den efter ett par timmar. Det är inte klokt egentligen vad mycket de hann att göra med bilen under denna korta tid. Bilen såg ut som om den vore ny, nästan, det var pedantstädat i kupén och det var knappt jag kände igen min egen bil. Jag kände mig nöjd med hjälpen och när bilen sedan lades ut till försäljning så fick jag det priset jag hade begärt, men jag är säker på att jag aldrig fått sålt den till det priset om det inte vore för att den hade lämnats för rekond. CW Auto Detailing är ett företag för er som är intresserade av en rekond i Lindesberg, Kumla, Örebro, Karlskoga eller Arboga, och medarbetarna på detta företag har många års erfarenhet inom bilbranschen och erbjuder även annan service än rekond. Det är en bilverkstad också och företaget passar därför bra för alla som till ett rätt så lågt pris vill få hjälp med bilen. Hör gärna av er till företaget så kommer dem som jobbar där bara att bli glada över att berätta mer om sin verksamhet till dig! 


Kommentarer är stängda.