Bygg i Kristianstad

Bygg i Kristianstad

God eftermiddag alla läsare och välkommen till ett nytt blogginlägg! Jag har ungefär en halvtimme kvar tills jag går på helg och det känns förbannat bra. Det kommer vara en helg bestående av bygg och renovering här i Kristianstad, vilket inte känns lika bra. Men någon gång måste det göras och då får det bli idag helt enkelt. Jag har tagit hjälp av Larssons Bygg Kristianstad för att få lite hjälp så att jag slipper göra allting på egen hand. Frugan ska ta barnen till stugan så det är bara jag hemma hela helgen och det känns ganska skönt att inte ha barnen springandes när det kommer vara massa maskiner och verktyg i närheten. Larssons Bygg Kristianstad är hemma hos oss i detta nu och har tjuvstartat arbetet lite så att vi kommer hinna bli klara innan helgen är slut. Jag funderade lite på att ta ledigt från jobbet idag men så insåg jag att jag hade massa möten inplanerat och jag orkade inte ringa runt för att flytta på alla så det fick bli jobb idag med. Nu sitter jag här också skriver lite noteringar så att jag vet vad som har gjorts idag, så fort det är klart så ska jag åka hem till Kristianstad och till nästa arbete. Vi ska renovera badrummet och köket, jag har ganska bra kunskaper inom det området eftersom farsan var byggare också men jag känner att det kan vara bra med lite experthjälp ändå. Farsgubben har redan erbjudit säg att ta hand om det men då hade det tagit betydligt längre till, så därför föll valet i slutändan på Larssons Bygg Kristianstad. Men farsan sa att han skulle komma förbi under helgen och se så att jag får en ordentlig renovering, enligt honom så hade han säkert kunna göra det bättre men jag är nog tveksam till det.  


Kommentarer är stängda.